Arcelor Mittal steel

ArcelorMittal is ’s werelds grootste staal en mijnbouw bedrijf. Het is haar filosofie om op veilige wijze , duurzaam staal te produceren. Zij is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige staalproducten in alle belangrijke markten zoals automotive, bouw, huishoudtoestellen en de energiesector. ArcelorMittal is aanwezig in 60 landen en heeft in Moerdijk en Heijningen vestigingen.

Diverse installaties bij Arcelor Mittal

Heijnen Digitaal Beter verzorgt voor Arcelor Mittal diverse installaties.

Om de veiligheid te garanderen, installeerde Heijnen Digitaal Beter verschillende camerasystemen op het terrein. En omdat er een flinke betonvloer aanwezig is met daarbij 40 mtr hoge lastkranen is het leggen van een data-kabel niet eenvoudig. Immers : niet door de grond maar ook niet door de lucht…

Heijnen Digitaal beter kwam met een eigen Wifisysteem, als dé oplossing voor het signaaltransport voor deze camerasystemen. Doormiddel van speciale richt-schotelantennes worden de camerabeelden over het terrein getransporteerd zodat ArcelorMittal verzekerd is van haarscherp beeld om goed de haven in de gaten te kunnen houden.

Databekabeling

Op het industrieterrein Dintelmond in Heijningen worden buizen van verschillende diameters gelast, tot 4 meter aan toe. Dat betekent dat er naast de netvervuiling ook veel spanningspieken optreden op het datanetwerk.

Heijnen Digitaal Beter installeerde verschillende types databekabeling voor een zorgeloze verbinding.

Op zoek naar een camerasysteem? Wij komen graag bij u langs.

Neem contact op