Beeld & Geluid

Ongemerkt neemt het TV scherm een steeds belangrijkere plaats in, in uw gezin. Heijnen Digitaal Beter zorgt niet alleen voor een uiterst scherp signaal en kraakhelder beeld, maar kan u tevens adviseren op het gebied van streaming, Smart TV's, sound-systemen en koppelingen met internet en WiFi. In onze geluidskamer kunt u ongestoord uw eigen versterker en boxen uitluisteren...


Onze eigen technici zijn uitstekend opgeleide,gecertificeerde monteurs. Ook voor Ziggo - UPC, Canal Digitaal, KPN - Digitenne.

Persoonlijk advies?

Heeft u vragen over beeld & geluid? Kom langs of neem contact op via de onderstaande gegevens.

Bel met Auke van Muiswinkel
0165 - 30 40 50

Direct mail contact!

Aanschaf & installatie

Een defect apparaat is altijd vervelend. Voor bedrijfsmatig gebruikte apparatuur is de haast vaak nog groter. Niet alleen apparatuur die onder een garantieregeling valt, is bij Heijnen Digitaal Beter in goede handen. Ook voor betaalde reparaties heeft u aan ons een betrouwbare partner. We werken gedegen, snel en doelmatig. U mag dus rekenen op betaalbaar vakwerk. Eerst een prijsindicatie?* Geen probleem! We stellen u graag tevoren op de hoogte van de te verwachten kosten.

Reparatie & onderhoud

Heijnen Digitaal Beter verzorgt inmiddels al bijna 60 jaar in eigen beheer de reparaties van beeld- en geluidsapparatuur. Dat doen we niet alleen voor de reguliere reparaties. We zijn tevens een geselecteerd adres voor high end apparatuur en veeleisende professionals. Dit zien wij als een bevestiging van onze kwaliteiten, waar elke klant iets aan heeft. We maken die erkenning namelijk graag iedere keer opnieuw waar.


Wij repareren alle merken TV's, o.a: SAMSUNG, LG, PHILIPS, met vooraf een duidelijke prijsopgave. Omdat veel klachten bij ons bekend zijn, weten wij snel te bepalen wat het defect is. 


 

Op zoek naar een nieuwe Smart TV of Home Cinema Systeem? Wij helpen u graag!

Direct mail contact Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

DHL

In Bergen op Zoom had de DHL vestiging behoefte aan een duidelijk verstaanbaar muziek- en spraakoverdracht-systeem.

Bekijk project

Arcelor Mittal steel

ArcelorMittal is 's werelds grootste staal en mijnbouw bedrijf.

Bekijk project

LSNed

Heijnen Digitaal Beter voldeed graag aan die vraag en we zijn trots op de installaties in het schitterende hoofdkantoor!

Bekijk project
Bekijk alle projecten