Camera systemen

Door een camerasysteem (coax of IP) te installeren zorgt Heijnen Digitaal Beter ervoor dat u uw bedrijf of woning 24 uur per dag kunt monitoren en daarmee verhogen wij uw veiligheid.  


Heijnen Digitaal Beter heeft jarenlange ervaring op het gebied van camerabewaking en dankzij onze eigen specialisten op het gebied van veiligheid en ICT kunnen wij u het beste advies geven en de meest passende oplossing voor elke situatie aanbieden. 

Persoonlijk advies?

Heeft u vragen over camerasystemen? Kom langs of neem contact op via de onderstaande gegevens.

Bel met Isabelle Heijnen
0165 - 30 40 50

Direct mail contact!

Camera beveiliging

Camerasystemen zijn tegenwoordig verfijnder dan ooit; U heeft eenvoudig toegang tot de scherpste camerabeelden via uw PC, smartphone of tablet. Ook het terugkijken en opslaan van beelden is gemakkelijker dan ooit! Omdat wij merk onafhankelijk zijn, valt de investering van een camerasysteem vaak mee. We komen graag langs voor een passende oplossing op uw locatie.

Camera’s voor bedrijf en woning

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige camerasystemen voor MKB-bedrijven, industrie en winkels, maar ook complexe systemen voor bedrijven die met vele camera's complete terreinen en meerdere gebouwen tegelijkertijd willen monitoren. Wij komen graag bij u langs om een passende oplossing aan te bieden.

Op zoek naar zorgeloos & zekerheid? Wij helpen u graag!

Direct mail contact Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

Van den Heuvel Bedrijfswagens

Uitgebreid 100 volt muzieksysteem voor de achtergrondmuziek in de werkplaats en showroom.

Bekijk project

LSNed

Heijnen Digitaal Beter voldeed graag aan die vraag en we zijn trots op de installaties in het schitterende hoofdkantoor!

Bekijk project

Arcelor Mittal steel

ArcelorMittal is 's werelds grootste staal en mijnbouw bedrijf.

Bekijk project
Bekijk alle projecten