Huishouden & wonen

Waar geleefd wordt, worden dingen vies. Waar geleefd wordt, moet ook worden gegeten. Voor waar geleefd wordt, is er gelukkig ook huishoudelijke apparatuur om het schoonmaken en bereiden van eten te vergemakkelijken. Bij Heijnen Digitaal Beter vind je allerlei apparaten om van het huishouden een leukere en gemakkelijkere taak te maken. Je bespaart hiermee veel tijd, zodat je langer kunt genieten van de echt leuke dingen in het leven.

Persoonlijk advies?

Wij helpen u graag met uw aanschaf of reparatie van huishoudelijke apparatuur.

Bel met Silvia Heijnen
0165 - 30 40 50

Direct mail contact!

Bespaar zeeën van tijd in het huishouden

Wat dacht je van de allernieuwste Miele wasautomaat? Die zelf bepaalt hoeveel wasmiddel je nodig hebt? Of een Siemens afzuigkap, die aangaat zodra je aardappelen gaan koken? Uiterst energiebesparend, en nog heel eenvoudig te bedienen ook. Alle apparatuur werkt via Blue Tooth. Tenminste: als jij dat wilt...

24/7 online shoppen

En wat dacht je van 'n prachtige keukenmachine van bijvoorbeeld Braun, Kenwood of Bosch, waarmee je in een handomdraai (citrus)vruchten perst, brooddeeg maakt, voedsel hakt, kneedt en maalt en die bovendien een sieraad is op je aanrecht. Of een krachtige staafmixer waarmee je in een handomdraai een gezonde en gladde smoothie of soep maakt.

Kwaliteitsmerken

Bij ons vind je de beste merken. Wij staan vierkant achter de kwaliteit van de spullen die wij verkopen, zelf installeren en: (dat is uniek!) ZELF servicen… In ons assortiment vind je onder meer:

- Keukenapparatuur - Koelkasten
- Waterkokers - Espressomachines
- Stofzuigers - Robotstofzuigers
- Strijkijzers - Vaatwassers
   

Service & onderhoud

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten van uw wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast. Mocht die onverwachts stuk gaan dan wilt u snel een reparatie. Bij Heijnen Digitaal Beter hebben we eigen monteurs die uw apparaat snel en vakkundig herstellen. 


Bel onze service afdeling: 0165 30 40 50

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Direct mail contact Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

Van den Heuvel Bedrijfswagens

Uitgebreid 100 volt muzieksysteem voor de achtergrondmuziek in de werkplaats en showroom.

Bekijk project

LSNed

Heijnen Digitaal Beter voldeed graag aan die vraag en we zijn trots op de installaties in het schitterende hoofdkantoor!

Bekijk project

DHL

In Bergen op Zoom had de DHL vestiging behoefte aan een duidelijk verstaanbaar muziek- en spraakoverdracht-systeem.

Bekijk project
Bekijk alle projecten