Satelliet & ontvangst

Trekt u er lekker met de camper op uit? Staat u met de caravan op de camping? Of gaat u misschien zelfs met de boot op vakantie? Heijnen Digitaal Beter levert, installeert én onderhoudt uw apparatuur zodat u op uw plek van aankomst binnen no-time geniet van uw favoriete serie. En ook de sportwedstrijden hoeft u natuurlijk niet meer te missen! Bovendien hebben onze schotels in het grootste deel van Europa bereik, dus waar u ook heen gaat, of het Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Italië of Luxemburg is, u kunt gewoon tv kijken en radio luisteren. Heijnen Digitaal Beter is de grootste schotel-installateur van Nederland.

Persoonlijk advies?

Vragen over satelliet & ontvangst? Of op zoek naar een vertrouwde partij?

Bel met Jeroen Baerents
0165 - 30 40 50

Direct mail contact!

Aanschaf satellietontvanger

Bij Heijnen Digitaal Beter vindt u verschillende betrouwbare en zelfstandige richtsystemen. Deze kunt u met vrijwel iedere satellietontvanger combineren en hebben als voordeel dat de antenne automatisch inklapt wanneer u uw camper of voertuig start. Wij kunnen u exact informeren welk systeem het beste bij u past… Heijnen Digitaal Beter is de grootste schotel-installateur van Nederland.

Voorkom ergernissen

Wilt u tijdens uw welverdiende vakantie een hoop tijd winnen? Dan is de automatische schotelantenne echt iets voor u. Bovendien scheelt het mogelijk ook een hoop ergernissen. Irritaties van het niet kunnen vinden van de juiste satellietsignalen, onduidelijk beeld of een beeld dat ineens zwart wordt, precies tijdens uw geliefde programma. Met een automatische schotelantenne is dat voorgoed verleden tijd.

Automatisch zoeksysteem

De volautomatische schotelantenne is uitgerust met een zoeksysteem. Het slimme systeem richt zich namelijk zelf op de satelliet, en dat alles met één druk op de knop. Het systeem neemt alle rompslomp van het handmatig zoeken naar de satelliet signalen van u over. U kunt dus direct van uw vakantie gaan genieten en zodra alle televisie- en radiozenders zijn gevonden, hoeft u tevens niets van uw favoriete uitzendingen meer te missen. Gemak dient de mens ……..

Meer informatie of persoonlijk advies over satelliet en ontvangst?

Direct mail contact Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

Brandweer Midden en West Brabant.

De 100% zekere alarmering is voor de Brandweer MWB geen brandend vraagstuk meer.

Bekijk project

Sensus

Uiterst scherp, lichtgevoelig camera-systeem om de kwaliteit van de Inuline-productie te waarborgen.

Bekijk project

Arcelor Mittal steel

ArcelorMittal is 's werelds grootste staal en mijnbouw bedrijf.

Bekijk project
Bekijk alle projecten