De glasvezelcampagne in de kleine kernen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage is gestart. Minimaal 35% van de inwoners moet zich vóór 19 december 2019 aanmelden voor glasvezel.

Aanmelden kan:
→ In het Glasvezel Buitenaf informatiepunt aan de Herelsestraat 121 te Heerle

→ Door het formulier wat u in de bus kreeg van Heijnen op te sturen (zonder postzegel) aan Heijnen Glasvezel , Antwoordnummer 14036, 4726 WL Heerle

→ Of het formulier in te scannen en te mailen aan info@heijnen.nl

→ Als u bij ons een formulier inlevert sponsoren wij uw club of vereniging

→ U kunt ook een glasvezelabonnement afsluiten bij één van de vier dienstaanbieders. Maar let op ! Dan ontvangt uw club geen sponsoring!

→ U hoeft bij een jaarabonnement geen aansluitkosten te betalen.

Missie
Snel , betrouwbaar, veilig en ongestoord internet als een nutsvoorziening voor iedereen in de gemeente Roosendaal.
Dát is onze ambitie. Voor de buitengebieden, de kerkdorpen, de industrieterreinen maar wellicht ook de stad Roosendaal zelf.
Het realiseren van deze ambitie is een hele uitdaging. Het buitengebied van Roosendaal is in zeer korte tijd gereed gemaakt voor glasvezel.

Nadat we gestart waren met de vraagbundeling in maart 2019 , bleek in april dat er meer dan 50 % zich had opgegeven. In Mei 2019 hebben we de adressen binnengehaald die én KPN én Ziggo hadden en ook die mensen kozen massaal voor glasvezel.
Op dit moment zijn we gestart met de vraagbundeling van de kernen van de Gemeente Roosendaal : Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten
De aanleg van de glasvezel in het buitengebied is in volle gang. De afstanden in het buitengebied zijn ongeveer 30 keer langer dan in de verstedelijkte gebieden. Dat betekent dat er veel gegraven moet worden. Het traject omvat ongeveer 180 km graafwerk(!).

René en Silvia Heijnen hebben het tracé reeds afgestemd op de kernen. Vandaar dat er al gegraven is in alle kernen en deze ook spoedig van snel internet kunnen worden voorzien.